Wij beschermen uw persoonlijke informatie tegen verlies of onrechtmatig gebruik.
inloggen
naam
wachtwoord
omgeving

Privacy statement

KasboekOnline.Com B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We waarderen het vertrouwen dat u in ons hebt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Wij beschermen uw persoonlijke informatie tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onderlinge communicatie zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Uw gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van mailingen en/of nieuwsbrieven. Indien u dit wel op prijs stelt kunt u dit zelf aangeven bij uw persoonlijke instellingen.

Als u zich registreert, of ons op een andere manier persoonlijke gegevens geeft, deelt KasboekOnline.Com B.V. deze gegevens niet zonder uw toestemming met derden, met uitzondering van de gevallen waarin dit wettelijk noodzakelijk is of als er voldoende aanwijzingen zijn dat het noodzakelijk is om:

te voldoen aan de wetten of juridische bepalingen zoals die van toepassing zijn op onze site;
de rechten of bezittingen van KasboekOnline.Com B.V. en deze website te beschermen en verdedigen.
Op uw verzoek verwijderen wij al uw persoonlijke gegevens. Stuur een bericht naar support@kasboekonline.com waarin u aangeeft niet in ons relatiebestand wenst te zijn opgenomen.

Onze website bevat links naar andere sites. U dient te beseffen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het doen en laten van die andere sites met betrekking tot privacy. Wij raden onze bezoekers aan om op te letten wanneer zij onze site verlaten en om de privacyverklaringen van elke website te lezen die persoonsgebonden informatie verzamelt. Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op informatie die verzameld wordt door middel van deze website.

KasboekOnline.Com weet dat privacy van groot belang is voor u. Als u vragen of opmerkingen hebt over ons privacybeleid, horen wij dit graag. U kunt dus altijd contact met ons opnemen via email t.w. support@metropolesoftwaresolutions.nl . Omdat technologieën op het internet in hoog tempo veranderen, behoudt KasboekOnline.com B.V. zich het recht voor om het privacybeleid van tijd tot tijd te wijzigen. 

KASBOEKONLINE.COM

Metropolix Advies B.V.

h.o.d.n. Kasboekonline

Postbus 8036     5901 AA Venlo
 

 

Tel.: 00 31 (0)77 354 91 10  Fax: +31 84 86 82 895
E-mail: support@kasboekonline.com


Bank ABN-AMRO: 59.40.74.746
BTW ID: NL 8042.54.503.B.01
KvK-nummer: 17093731 Statutair gevestigd te Venlo-NL 

  Privacy statement   Disclaimer   Online voorwaarden

© 2012 - 2021 Kasboekonline.com
Built by Web-id